God Jul och Gott nytt år!

Tack för det här året!

Julgrupp med kort "God Jul" och en snöglob.

Det här året har inte heller varit riktigt som vanligt, pandemin hänger kvar men vi hänger i och tillsammans med er fungerar det ändå. Vi tackar för alla trevliga möten, allt tålamod, allt fint beröm, alla konstruktiva synpunkter och alla omtänksamma julkort och godsaker vi fått. Det är ett privilegium att få vara er vårdcentral!

Ta hand om er och varandra i helgerna! Njut av samvaro och fundera på om du vet någon som behöver ett avbrott i sin ensamhet, ett litet telefonsamtal kan göra stor skillnad.

Vi önskar alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år!


Öppet under helgerna

Vi har öppet helgfria vardagar kl 8-17 som vanligt. Vi är lite färre på plats, och hjälper i första hand er med akuta besvär.

Vårt laboratorium har stängt under jul- och nyårsveckorna. Du som behöver lämna prover kan vända dig till Karolinskas Laboratorium i Farsta.

Vår reception är bemannad varje dag vi har öppet, men stänger lite tidigare än vanligt på eftermiddagarna. Du som har en bokad tid kan lugnt slå dig ned i väntrummet, vi kommer och hämtar dig. Du som vill få kontakt med oss är välkommen att ringa till oss.