Läkarmottagning

Våra läkare är specialister i allmänmedicin och har kompetens om alltifrån BVC till äldrevård.
Barn som sitter i förälders knä och får munnen undersökt av läkare.

Vi kan mycket om det mesta: barnmedicin, ungdomsmedicin, hypertoni (högt blodtryck), hjärtsvikt, andra hjärtkärlsjukdomar, diabetes, lungsjukdomar som astma och KOL, allergiska besvär, kirurgiska sjukdomar som ljumskbråck, ärrbråck, åderbråck, hormonella sjukdomar såsom hypotyreos och hypertyreos, neurologiska åkommor, ortopediska sjukdomar, smärtproblem, hemorrojder, skador, hudsjukdomar, psykiatriska sjukdomar, öron-näs- och halssjukdomar, ögonsjukdomar, impotens och mag-tarmsjukdomar som magsår, födoämnesallergier, glutenintolerans och IBS. Om du har frågor kring läkemedel som du tar kan vi ge dig råd. Vi spolar vaxproppar och behandlar nageltrång. Vi gör allt detta och mycket mer!

Du kan alltid vända dig till oss för att diskutera, även om du är osäker på om du behöver komma till en annan specialist.

Du är välkommen att boka en tid oavsett om det är akut, mindre brådskande eller en planerad kontroll för ett långvarigt tillstånd.

Om du drabbas av besvär är det inte självklart att du alltid själv kan veta vad orsaken är – låt oss hjälpa dig förstå varför du mår som du gör och ge dig rätt råd och behandling.