Läs våra nyheter: Välkommen till oss!

Öppettider : mån–fre 08:00-17:00   Kontakt : 08-587 202 00

Familjemedicin

Vi välkomnar folk i alla åldrar, från 0-110 år!

Vi prioriterar kontinuitet och har en helhetssyn på din hälsa! Vi förstår att en patient inte är en diagnos utan en människa med erfarenheter, resurser och sammanhang som spelar roll för hälsan! Våra läkare är specialister i allmänmedicin. Läs mer om vår specialitet här.

Våra läkare har kompetens om alltifrån BVC till äldrevård. Vi kan mycket om det mesta: barnmedicin, ungdomsmedicin, hypertoni (högt blodtryck), hjärtsvikt, andra hjärtkärlsjukdomar, diabetes, lungsjukdomar som astma och KOL, allergiska besvär, kirurgiska sjukdomar som ljumskbråck, ärrbråck, åderbråck, hormonella sjukdomar såsom hypotyreos och hypertyreos, neurologiska åkommor, ortopediska sjukdomar, smärtproblem, hemorrojder, skador, hudsjukdomar, psykiatriska sjukdomar, öron-näs- och halssjukdomar, ögonsjukdomar, impotens och mag-tarmsjukdomar som magsår, födoämnesallergier, glutenintolerans och IBS. Om du har frågor kring läkemedel som du tar kan vi ge dig råd. Vi spolar vaxproppar och behandlar nageltrång. Vi gör allt detta och mycket mer! Du kan alltid vända dig till oss för att diskutera, även om du är osäker på om du behöver komma till en annan specialist.

Om du drabbas av besvär, som huvudvärk, illamående, trötthet, feber, yrsel, halsbränna, håravfall, ont i halsen, förstoppning, diarré, viktnedgång, klåda, smärta, långvarig hosta, magont, röda ögon, hudutslag, är det inte självklart att du alltid själv kan veta vad orsaken är – låt oss hjälpa dig förstå varför du mår som du gör och ge dig rätt råd och behandling.

Hemsjukvård är medicinsk vård i hemmet till de som behöver sjukvårdande insatser minst två gånger i månaden. När du skrivs in i hemsjukvården planerar hemsjukvårdsteamet din vård och behov av insatser. I vårt hemsjukvårdsteam ingår distriktsläkare, distriktssköterskor och undersköterskor.
Behöver du insatser från både vårdcentralen och kommunens hemtjänst så samverkar vi med kommunens biståndshandläggare och hemsjukvårdschef. Planeringen sker tillsammans med dig och dina anhöriga, antingen i ditt hem eller på vårdcentralen.

Lista Dig hos oss