Läs våra nyheter: Välkommen till oss!

Öppettider : mån–fre 08:00-17:00   Kontakt : 08-587 202 00

Idrottsskador

Vi handlägger alla möjliga idrottsskador. Stukningar, vrickningar, hematom (inre blödningar), frakturer, sprickor, meniskskador, muskelbristningar, sårskador, överbelastningsskador, tendiniter, senskador, ledbandsskada, tendinos, luxationer (leder som hoppat ur led), hälsporre, hälsenebesvär, löparknä, korsbandsskador, hopparknä, hälsmärtor hos barn eller andra smärttillstånd som uppkommer vid idrott, är några av de idrottsskador som vi kan bedöma och behandla.

Vi bedömer och behandlar dessutom andra typer av ledbesvär som artros, ganglion, impingement, kalkaxel, diskbråck, musarm, golfarmbåge, trokanterit, karpaltunnelsyndrom, slemsäcksinflammation, heberdenknutor, Dupuytrens kontraktur, Schlatter, höftsnuva och oklara ledsmärtor. Vi kan ge kortisoninjektioner i leder som är ömma av ledgångsreumatism och av andra orsaker.

Om du behöver en annan vårdnivå har vi ett kontaktnät till de bästa ortopederna, kiropraktorerna och fysioterapeuterna. Vårt mål är att få dig tillbaka på banan så snabbt som möjligt.

Lista Dig hos oss